TEHDÄÄN YHDESSÄ TIIMIPÄIVÄSTÄ AINUTLAATUINEN

Tohloppi Wake tarjoaa vauhdikasta meininkiä erikoispäivien iloksi. Vesi roiskuu, nauru raikaa ja jokainen saa uusia onnistumisia. Tarjoamme wakeboardingin kylkeen SUP-lautailua sekä liitoa veden päällä isolla donitsilla. Uutuutena valikoimasta löytyy myös sähköfatbiket.

Räätälöimme ryhmäpäivän aina toiveidenne mukaan. Tohloppi Wakessa on mahdollisuus järjestää myös taatusti ainutlaatuiset ja mieleenpainuvat polttarit tai synttärit. Tuo tiimisi, asiakkaasi, kaverisi tai perheesi Tohloppi Wakeen, niin tekemistä löytyy jokaiselle!

Ryhmiä palvelemme sopimuksen mukaisesti.

Synttärit

Monipuolinen tarjontamme taipuu sujuvasti lasten ja nuorten syntymäpäivän kohokohdaksi. Ulkona järjestettävät syntymäpäivät ovat taatusti ainutlaatuiset ja mieleenpainuvat.

Mahdollisuus kokeilla wakeilua, liitää donitsilla tai ihan vaan “delfiininä” vetten päällä. Tarjontaan voidaan lisätä mukaan myös SUP-lautailu.

Synttäreillä täytyy huvittelun lisäksi myös toki herkutella! Järjestäjänä pääset itse helpoimmalla, kun tilaat tarjoilut meiltä. Halutessasi voit toki tuoda myös omat eväät.

Synttäriporukoita palvelemme sopimuksen mukaisesti. 

Polttarit

Tohloppi Wake tarjoaa vauhdikkaat puitteet myös polttareihin! Ennen avioliiton rauhaisaa satamaa saa juhlakalu elämänsä kyydit wakeradalla.

Hurjapäät viilettävät wake-radalla obstaakkeleista nauttien, fiilistelijät tutustuvat uuteen lajiin välttäen obstaakkelit sekä taittavat matkaa veden päällä liitävällä donitsilla. Kaikista rauhallisimmat loikoilevat SUP-laudalla, ihan muuten vaan.

Polttariporukoita palvelemme sopimuksen mukaisesti.