Tohloppi Wake palveluehdot

1§ Palveluiden käytön aloittaminen

Tohloppi Waken palveluihin voi tulla tutustumaan ilman ennakkoilmoittautumista. Palveluihin voi tehdä varauksia ja maksaa paikan päällä tai www-sivuilla osoitteessa www.tohloppiwake.fi. Tohloppi Waken palvelut ovat varattavissa kaikille 18 vuotta täyttäneille asiakkaille (poikkeukset kts. kohta ikärajat). Asiakkaat maksavat palveluistaan asiakasryhmäkohtaisesti. Tohloppi Waken asiakkaaksi voi rekisteröityä asiakaspalvelupisteessä, www-sivuilla tai puhelimitse. Asiakastietoja käytetään ainoastaan Tohloppi Waken toiminnassa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteröitymällä asiakas hyväksyy nämä palveluehdot.

2§ Osallistuminen, varaukset ja peruutukset

Kaikkiin palveluihin voi osallistua ilman ennakkovarausta, mikäli tilaa on. Varausoikeus on henkilökohtainen ja asiakasta sitovat Tohloppi Waken palveluehdot. Varauksia voi tehdä www-sivujen kautta vuorokauden jokaisena ajankohtana, paikan päällä tai puhelimitse Tohloppi Waken ollessa auki.

3§ Palvelut yrityksille

Yrityksillä on halutessaan mahdollisuus tukea henkilöstönsä liikkumista tekemällä laskutussopimuksen Tohloppi Waken kanssa tai varaamalla vakiovuoro palveluiden käyttöön. Näitä palveluja koskevat erilliset sopimusehdot. Lisätietoja info@tohloppiwake.fi.  

4§ Vakuutukset

Tohloppi Waken palvelut eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta, joka kattaa myös vesiurheilulajit.

5§ Ikärajat

Tohloppi Waken tarjoamiin aktiviteetteihin on 18-vuoden ikäraja. Poikkeuksena alle 18-vuotiaat voivat osallistua joko yhdessä täysi-ikäisen henkilön kanssa, joka vastaa alle 18-vuotiaasta Tohloppi Wakessa suoritettavan aktiviteetin ajan tai vanhemman kirjallisella suostumuksella.

6§ Palveluiden tarjonta ja kaudet

Tohloppi Waken tarjontaa sekä aukioloaikoja supistetaan asiakasmäärien vähentyessä keleistä riippuen.

7§ Tohloppi Waken velvollisuudet

Tohloppi Wake tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia, laadukkaita ja hyvinvointia edistäviä vesiurheilupalveluita. Tohloppi Wake huolehtii siitä, että välineet ovat asianmukaisessa kunnossa sekä käyttäjille turvalliset. Tohloppi Wakea sitovat kaikki ne velvollisuudet, jotka palveluehdoissa mainitaan. Tohloppi Wake pidättää itsellään oikeuden SUP-, wakeboard -vuorojen perumiseen (esim. ukonilman takia). Tohloppi Wake ei ota vastuuta vesiurheilussa tapahtuneista henkilövahingoista ja aineellisista vahingoista, jotka koskevat kävijöitä tai heidän henkilökohtaista omaisuuttaan, ellei vahinko ole tapahtunut palveluntarjoajan laiminlyönnin johdosta. Tohloppi Wake tarkastaa kaapelin kunnon ja obstaakkelit päivittäin.

8§ Asiakkaan velvollisuudet

Radalla pakollisia turvallisuusvälineitä ovat kypärä sekä kelluntaliivi.

Tohloppi Waken kausikortti on henkilökohtainen eikä siihen sisältyvien palveluiden käyttöoikeutta saa luovuttaa toiselle henkilölle. Väärinkäytöstapauksessa kausikortti mitätöidään.

Asiakas saa palvelujen käyttöoikeuden takaisin maksamalla uuden kausikortin. Asiakas hyväksyy Tohloppi Waken palveluehdot rekisteröityessään asiakkaaksi. Ehdot ovat saatavilla asiakaspalvelupisteestä sekä Tohloppi Waken www-sivuilta.

Palveluehtojen muutoksista tiedotetaan asiakaspalvelupisteessä ja www-sivuilla. Asiakkaan tulee palveluita käyttäessään rekisteröidä käyntinsä asiakaspalvelun kautta. Liikuntapalveluita käytettäessä tulee toimia huomaavaisesti muita liikkujia kohtaan ja noudattaa Tohloppi Waken ilmoittamia ohjeita ja toimia turvallisuusnäkökohdat huomioiden.

9§ Varausten maksu- ja peruutusehdot

Saavuthan paikalle aina hyvissä ajoin ennen varauksen alkua, viimeistään 15 minuuttia ennen vuoroasi. Ennen vuoron alkua käydään läpi turvallisuusohjeet sekä valitaan oikean kokoiset välineet.  

Asiakkaalla on velvollisuus tutustua varattavan tapahtuman sisältöön ja ilmoittaa siinä mahdollisesti olevista virheistä Tohloppi Wakelle ennen maksun hyväksymistä. Sopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy Tohloppi Waken tarjouksen tai muutoin tilaa tapahtuman. Laskutus perustuu asiakkaan hyväksymään tarjoukseen ja viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa vahvistamaan lopulliseen osanottajamäärään.

Maksu erääntyy 7 vrk tapahtuman jälkeen. Tapahtuma voidaan perua veloituksetta vähintään 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Peruutuksen tapahtuessa myöhemmin kuin 14 vuorokautta, mutta viimeistään 48 tuntia ennen tapahtumaa, laskutamme peruutuskuluina 50 % tapahtuman hinnasta. Jos tilaisuus perutaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tapahtumaa, laskutamme tapahtumasta sopimuksen mukaisen hinnan kokonaisuudessaan. Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja. Tohloppi Wakella on oikeus perua tapahtuma samana päivänä, jos sääolosuhteiden vuoksi tapahtumaa ei voida toteuttaa turvallisesti.

10§ Palvelujen peruminen Tohloppi Waken toimesta

  • Ohjattujen ryhmä- ja yksilöpalveluiden peruutukset ohjaajan tai muun esteen vuoksi ilmoitetaan www-sivuilla viimeistään 3h ennen tunnin alkua. Force major – tapauksissa (äkilliset sairastumiset, tekniset ongelmat tms.)
  • Kursseissa ilmoitetaan aina minimiosallistujamäärä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, kurssi peruuntuu. Peruuntumisista pyritään ilmoittamaan asiakkaille viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen kannattaa varmistaa Tohloppi Waken www-sivuilta ko. kurssin kohdalta. Kurssin peruuntuessa asiakas voi hakea kurssimaksun palautuksen asiakaspalvelupisteestä.
  • Aukioloajan lyhentyminen: Poikkeavat aukioloajat (esim. juhlapyhät) tiedotetaan www-sivuilla hyvissä ajoin aukioloaikojen yhteydessä. Force major – tapauksissa (esim. ukonilma) voidaan sulkemisesta ilmoittaa myöhemminkin.
  • Wakeboard-kaapeli voidaan poikkeustapauksissa joutua sulkemaan toimintakauden aikana (esim. korjaus- ja huoltotyöt).

Palveluehdot ovat voimassa toistaiseksi.