INFO

Tohloppi Wake tarjoaa aivan uuden mahdollisuuden nauttia Tohloppijärvestä.

Tohlopin pohjoisrannalle Tohlopin luisteluradan vuokrauspisteen tuntumaan on noussut kaksi pylvästä, joiden väliin on viritetty kolme vaijeria. Tohloppi Wake on ensimmäinen kaapelivetorata Suomessa, jossa käytetään Wake Stationin kolmen vaijerin kannatustekniikkaa, joka on tarkoitettu ennen kaikkea pitkille radoille. Radan tolppien väli on lähes 300 metriä ja radan vetopituus on noin 260 metriä. Vetonopeus on enimmillään n. 50 kilometriä tunnissa, mutta normaali vetonopeus on 32 kilometriä tunnissa. Nopeuden ja vaikeustason voi kuitenkin säätää jokaisen oman tason mukaan.

Wakeboarding on helppoa ja hauskaa puuhaa kaikenikäisille. Radalle on asennettu temppuilijoita varten hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää.

Voit tulla paikalle ilman ajanvarausta ja pääset heti seuraavaan vapaaseen väliin. Jos haluat varmistaa pääsyn radalle tiettyyn aikaan, kannattaa aika varata etukäteen.

Katso yhteystiedot ja kulkuyhteydet.

EI PELKÄSTÄÄN WAKEILUA

Donitsilla pääsee liittämään vetten päällä ja nauttimaan vauhdin hurmasta. Donitsiin mahtuu kolme henkeä kerrallaan. Rauhallisemmasta menosta pitävät voivat suppailla kauniissa järvimaisemassa.

MITÄ MUKAAN?

Radalla kelluntaliivit ja kypärä ovat pakollisia. Radalla tarvitset wakeboardin tai wakeskaten. Mikäli sinulla ei ole omia välineitä, niin voit vuokrata ne meiltä. Mukaan kannattaa ottaa vähintään oma uima-asu, pyyhe ja kassi omille tavaroille. Suppailussa riittää normaalit ulkoiluvarusteet.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Tohloppi Waken tarjoamiin aktiviteetteihin on 18-vuoden ikäraja. Poikkeuksena alle 18-vuotiaat voivat osallistua joko yhdessä täysi-ikäisen henkilön kanssa, joka vastaa alle 18-vuotiaasta Tohloppi Wakessa suoritettavan aktiviteetin ajan tai vanhemman kirjallisella suostumuksella.

Tohloppi Waken palvelut eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta, joka kattaa myös vesiurheilulajit.

OBSTAAKKELIT